Welkom bij Beautysalon Bloewaa

 

Mijn naam is Juliet.

Als klein meisje hield ik er altijd van als mijn mama mij opmaakte alvorens we naar een feest gingen. Mijn haren laten doen en mijn gezichtje laten opmaken, het gaf me steeds een goed gevoel. Juist omdat ik me mooi voelde, was dat ook te zien aan de foto’s die we maakte, ik straalde geluk uit.

 

Uiteindelijk dacht ik: dat wil ik heel graag voor andere mensen doen. Hen, net zoals toen ik jong was, een goed gevoel geven.

 

Je zal je misschien afvragen waarom ik mijn beautysalon “Bloewaa genoemd heb”. Bloewaa is namelijk mijn Afrikaanse naam. Ik ben geboren in Ghana en op deze manier wil ik zoveel mogelijk van mezelf in mijn Beautysalon laten terugkomen.


Sinds 2015 heb ik al verschillende Beautyopleidingen gevolgd. In 2018 ben ik dan officieel begonnen als gediplomeerd schoonheids

specialiste in Lommel. Ik volg nog altijd opleidingen om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwe weetje en technieken.

Positive mind, positive vibes, positive life.

 

Opleidingen

Op de hoogte van de laatste technieken

 

Ervaring

Oprichting in 2018

 

Tevreden Klanten

                         Die blijven terugkomen

Bij Bloewaa kan je je laten verwennen met een gezichtsbehandeling, pedicure, ontharing met suiker of Reiki.

 

Het is een bewuste keuze om met natuurlijke producten te werken vanuit mijn liefde voor de natuur. Ik hou er enorm van om erop uit te trekken voor een wandeling, waar ik inspiratie en energie uit put. Daarom is een van mijn favoriete merken om mee te werken Puurr, vermits deze producten volledig passen binnen de Bloewaa visie.

 

Ik ben gepassioneerd door beauty, en ook net dat tikkeltje meer: het is niet alleen mijn missie om je vanbuiten uit te laten stralen maar ook je ziel wordt verwend bij mijn ‘soulful’ beautysalon. Binnen dat kader bied ik sinds kort ook nieuwe behandeling aan: Reiki. 

 

Reiki is een vorm van energetische heling waar levensenergie wordt doorgegeven. Op deze manier kunnen fysieke, emotionele, mentale en spirituele blokkades worden losgemaakt. Reiki werkt enorm ontspannend en verlichtend en geeft je de kans om op een liefdevolle en zachte manier de balans in je lichaam te herstellen.

 

Voel jij je klaar om je innerlijke schoonheid naar buiten te brengen en zowel fysiek als energetisch te glowen? Dan kan je bij mij als inner-beauty specialist terecht om je ‘me-time’ momentjes naar een ander niveau te tillen.

 

Gezichtsbehandelingen
Gezichtsbehandelingen
Pedicures
Pedicures
Suikerontharing
Suikerontharing
Reiki
Reiki